DutchEnglish

Zakelijke Taxi

mercedes

Zakelijke Taxi Naar Amsterdam Schiphol

Voor onze zakelijke klanten hebben we een breed scala aan aanvullende diensten. Wij weten als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan hoogwaardig en onderscheidend vervoer. Taxi2Amsterdamschiphol hanteert altijd vaste prijzen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
Taxi2Amsterdamschiphol is dag en nacht door heel Nederland uw betrouwbare partner in zakelijk vervoer. Met onze representatieve auto’s brengen wij u en uw zakenrelaties naar elke gewenste locatie in Nederland.
Taxi2Amsterdamschiphol kan elke vervoerswens vervullen en de chauffeur zorgt ervoor dat de passagier niets mist. Ook als u liever met de taxi naar het buitenland reist. Zakelijk bestellen en betalen: er zijn diverse handige mogelijkheden. Taxi2Amsterdamschiphol hanteert vaste prijzen waardoor u nooit meer betaalt dan afgesproken.
Taxi2Amsterdamschiphol denkt altijd mee met de klanten, bij de vaste prijs is alles inbegrepen zoals wachttijden en eventuele parkeerkosten.

Bel nu Taxi naar Amsterdam Airport: +31685672263

Taxi Schiphol Service 

Taxi2Amsterdamschiphol staat voor comfortabel, veilig en stijlvol vervoer per luxe limousine of minibus. Wij vervoeren zakenmensen, ambtenaren en particulieren. Wij vervoeren u en uw relaties door heel Nederland.
Onze goed opgeleide en geüniformeerde chauffeurs komen rijden in de nieuwste Mercedes-Benz E-Klasse (tot vier passagiers) of met een luxe Mercedes-Benz V-Klasse (tot 8 passagiers). Al onze voertuigen zijn voorzien van alle denkbare comfortopties, zoals comfortabele stoelen, airconditioning en een up-to-date navigatiesysteem.
Ontvangt namens uw bedrijf uw gasten / medewerkers op Schiphol en vervoert ze veilig en comfortabel naar hun bestemming. Ook bieden wij de mogelijkheid om medewerkers die tijdelijk niet mobiel genoeg zijn te vervoeren naar de werkplek of kantoor.
Speciaal voor zakelijke klanten heeft Taxi2Amsterdamschiphol het mogelijk gemaakt om op rekening te rijden of te betalen met een creditcard. Zakelijk vervoer houden wij het liefst simpel en direct!
Voor een offerte of meer informatie kunt u bellen met +31685672263

mercedes