DutchEnglish

Schiphol luchthaven service

Taxi luchthavenvervoer

Taxi Amsterdam Schiphol vervoert u veilig van en naar Schiphol Airport. Wij zijn gespecialiseerd in vliegveld vervoer. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij brengen u tot aan de vertrekhal en halen ook weer op. Bereken de prijs voor een taxi naar Schiphol met het bestelformulier op deze site.

Taxi Amsterdam Schiphol

Indien u van de ophaalservice gebruik maakt verzoeken wij u uw vluchtnummer, herkomst en de aankomsttijd in te vullen in onze reserveringsformulier. Wij kunnen zodoende vertragingen in de gaten houden en daar op anticiperen. Bij de ophaalservice is een mobiel nummer verplicht, zodat wij contact met u kunnen opnemen als het vliegtuig al geland is en onze chauffeur u niet direct kan vinden of als u wat langer op uw bagage moet wachten. U dient zich, nadat u uw bagage heeft, naar vertrek hal 3 deur D (‘s nachts deur C) alwaar de chauffeur op u staat te wachten.

Wat kost een taxi naar Schiphol?

✓ Geen meterprijs
✓ Geen wachttarief
✓ Geen starttarief
✓ Geen bagagetoeslag
VASTE PRIJS!

Wanneer je een taxirit reserveer dan staat de prijs voor de taxi altijd vast. De prijs die je krijgt bij het plaatsen van je bestelling is ook de prijs die je betaald. De prijzen die we hanteren zijn altijd goedkoper dan de meterprijs die je betaalt wanneer je een taxi vanaf een standplaats neemt of een taxi op straat aanhoudt. Bestel nu meteen online of bel: +31685672263

Taxi Amsterdam Schiphol