DutchEnglish

Taxi Naar Schiphol

                      Taxi Naar Amsterdam Schiphol

Taxi Vanaf Amsterdam Airport Schiphol

Taxi Naar Amsterdam Schiphol

Taxi naar schiphol
taxi to schiphol

Hoe boek je uw taxi naar Schiphol Airport?

U boekt eenvoudig uw taxitransfer van of naar de luchthaven via ons boekingsplatform:

1. Fill in the booking form on top of the page.
2. Choose one of our reliable cars
3. Fill in your contact details and choose an safe online payment method
Or call us on: +31685672263

TAXI NAAR SCHIPHOL AMSTERDAM

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer tussen Amsterdam en Schiphol. Dat betekent meer dan u thuis ophalen en afzetten op Schiphol. Wij halen u op tijd thuis op zodat niemand zich hoeft te haasten en zorgen ervoor dat alle bagage naar het vliegveld gaat. Natuurlijk vragen we je of je je ticket hebt!

Dan begeleiden onze chauffeurs u met een bagagekar naar de juiste terminal of zelfs naar de juiste incheckbalie. Na uw reis staan wij voor u klaar in de juiste aankomsthal. Zo stap je uitgerust en zonder haast of drukte uit het vliegtuig. De perfecte start van een mooie vakantie.

Vaste, lage tarieven

taxi2amsterdamschiphol verdeelt Amsterdam in verschillende zones en loopt vaak op en neer tussen Amsterdam en Schiphol. Hierdoor kunnen wij u voor uw reis van en naar Schiphol een zeer aantrekkelijk, vast tarief bieden. Voor een taxirit tussen Amsterdam en Schiphol betaal je nooit meer dan bij de concurrent! Voor de reis tussen Amsterdam-Zuid en Schiphol betaal je slechts € 30, -. Vanaf Amsterdam Osdorp slechts € 25!

Ook als u het hele gezin 6 weken verlaat: al uw gezinsleden en uw bagage kunnen bij ons terecht. We hebben ruime en luxe minibusjes die comfortabel tot acht personen kunnen vervoeren.

Boek Nu Online