DutchEnglish
1-1

About us Taxi To Amsterdam Airport

Wij maken reizen een stuk handiger en comfortabeler!
Taxi2Amsterdamschiphol.nl is de handigste en meest betrouwbare manier om van en naar een luchthaven of station te reizen. Taxi naar de luchthaven van Amsterdam rijdt door heel Nederland en heeft een uitstekende klanttevredenheid. Wij hebben ruime ervaring in de transportbranche en begrijpen dat het meer is dan alleen reizen van A naar B. Achter elke taxirit schuilt een verhaal, waarin betrouwbaar vervoer een belangrijke rol speelt. We zijn er trots op deel uit te maken van uw reis en doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Waarom een ​​taxi bestellen bij Taxi2Amsterdamschiphol.nl?
Wanneer u een taxi bestelt bij TaxiAmsterdamschiphol, komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. De prijs is vooraf vastgesteld.
Het maakt niet uit of er direct een taxi nodig is of dat u deze van tevoren wilt reserveren voor later. U wordt door een van onze keurige chauffeurs veilig en overzichtelijk naar uw bestemming vervoerd.
Bij Taxi2Amsterdamschiphol.nl krijgt u bij elke reservering een vaste prijs. Vandaar onze slogan vaste prijs.
Een vaste prijs voor een taxirit in Amsterdam is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. We verbeteren dit. Bij elke reservering weet je van tevoren precies hoeveel de taxirit kost, dat is 30% goedkoper dan de reguliere taxi’s in Amsterdam.
Reizen
Wanneer je voor vakantie of om een ​​andere reden naar het buitenland vliegt, wil je natuurlijk dat alles zo goed mogelijk geregeld is. Wanneer Taxi 2 Amsterdam Schiphol Airport u naar de luchthaven brengt, weet u zeker dat u op tijd op de luchthaven aankomt. Niets is fijner dan met een ontspannen gevoel vertrekken. Wanneer u vooraf online een Schiphol taxi transfer boekt, kunt u zich concentreren op het inpakken van uw koffers en het inchecken voor uw vlucht!

HAARLEM

Available 24 hours a day

Direct een taxi nodig? Wilt u morgenochtend een taxi voor uw transfer naar Schiphol? Van tevoren een tour plannen? Over drie maanden een transfer boeken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ons hoofdkantoor is volledig operationeel en 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor overnachtingen brengen we geen extra kosten in rekening.
De snelste route voor een vaste prijs.
Taxi2Amsterdamschiphol.nl berekent automatisch de goedkoopste route voor u zodat u nooit teveel betaalt. Het bedrag wordt berekend op basis van het aantal afgelegde kilometers.
Bestelt u een taxi bij Taxi2Amsterdamschiphol, dan staat de prijs in ieder geval vast. De kortste route in hartje Amsterdam is waarschijnlijk niet de snelste. U ontvangt dus niet alleen een vaste prijs, maar u bent waarschijnlijk nog sneller op uw bestemming!


Veiligheid
Veiligheid is van het grootste belang. U kunt er zeker van zijn dat al onze chauffeurs voldoen aan zowel nationale als gemeentelijke wet- en regelgeving.

* Alle chauffeurs zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
* Alle voertuigen zijn mechanisch gekeurd en goed verzekerd …
* Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een rijbewijs.

 

Hoe zorgen we voor een prettige taxirit?
Een taxirit moet een ontspannende en plezierige ervaring zijn. Onze chauffeurs zijn opgeleid binnen de organisatie om onze klanten een professionele service te bieden. De chauffeurs spreken minimaal twee talen (Nederlands en Engels), zijn vertrouwd met de weg, begeleiden u met uw bagage en rijden veilig.

Bel ons nu: +31685672263