DutchEnglish

Schiphol Taxi Naar Amsterdam

Schiphol Taxi Naar Amsterdam

Reserveer nu snel je Schiphol Taxi naar of vanaf Amsterdam. Reserveren tegen een vaste (lage) prijs.

Bespaar tot wel 50% op het taxitarief door online uw Schiphol Taxi te reserveren in plaats van gebruik te maken van een Schiphol taxi vanaf taxistandplaats. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer tussen Amsterdam en Schiphol. Dat betekent meer dan u thuis ophalen en afzetten op Schiphol. Wij halen u op tijd thuis op zodat niemand zich hoeft te haasten en zorgen ervoor dat alle bagage naar het vliegveld gaat. Natuurlijk vragen we je of je je ticket hebt!

Online reserveren

Taxi naar Schiphol of Taxi vanaf Schiphol

Online uw taxi reserveren op onze website is niet alleen veilig maar ook voordelig. Bij ons heeft u de garantie op een vast tarief. Wij berekenen eerlijke kosten en rijden zo efficiënt mogelijk naar uw bestemming.

24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar

Nette betrokken chauffeurs

Vaste prijzen

Top service

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail op het opgegeven de e-mailadres. Het is altijd mogelijk om uw reservering te wijzigen naar uw wensen of te annuleren via een link in de mail.

Mocht u problemen ervaren met het bestelproces, dan kunt u altijd contact opnemen met onze Schiphol taxi telefooncentrale. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor uw klaar! +31685672263
Naast onze standaard service houden wij ook rekening met uw vlucht. Wanneer u bent geland op Schiphol, zorgen wij ervoor dat de gereserveerde Schiphol taxichauffeur binnen 15 minuten contact met u opneemt.

Het is daarom belangrijk om uw mobiele telefoonnummer (inclusief de juiste landcode) + uw vluchtnummer mee te sturen bij uw reservering. Vergeet ook niet uw mobiele telefoon aan te zetten na de landing.

 

 

taxi to schiphol