DutchEnglish

Schiphol ophaalservice

[et_social_share_media][/et_social_share_media]

[et_social_share_media][/et_social_share_media]

Schiphol ophaalservice

Reis je naar Schiphol en wil je graag worden opgehaald door een taxi of vertrek je juist met de taxi vanaf Schiphol? Taxi 2 Amsterdam Schiphol heeft een uitstekende taxiservice. Vertrek vanaf voor Schiphol of tot aan de voordeur veilig thuis gebracht. Jouw reiscomfort staat altijd voorop bij ons.

Taxi Amsterdam Schiphol staat u netjes op te wachten op een vooraf afgesproken locatie op de luchthaven. Wij bieden u daarvoor de volgende mogelijkheden:

Bij de aankomsthal: Onze chauffeur wacht u op bij de aankomsthal. Hij zal dan een bordje vasthouden met daarop uw naam- en/of firma. Wanneer u de douane passeert, verzoeken wij u daarom vriendelijk om de aankomsthal te kiezen die bestemd is voor uw vlucht. Zo weet u zeker dat de chauffeur voor u klaar staat.

Gebracht en op gehaald worden van en naar Schiphol met Taxi Amsterdam Schiphol wij zijn 24/7 beschikbaar. Wij kunnen u ophalen voor en na uw reis en thuis (of naar uw hotel) brengen en dit voor de meeste bestemmingen binnen Europa. U kunt met het reserveringsformulier direct reserveren. Voor meer informatie kunt u ons ook altijd bellen op +31685672263

Taxi Schiphol veilig, betrouwbaar en correct

Wij doen er alles aan om u goed te ontvangen en vlot en correct naar de plaats van bestemming te brengen. Wij zijn reeds jarenlang actief op dit gebied en hebben inmiddels een goede naam en een brede, tevreden klantenkring kunnen opbouwen. Bij een reservering krijgt u meteen een vaste prijs waardoor uw nooit teveel betaald. Binnen enkele minuten ontvangt uw een bevestigingsmail.

Taxi Amsterdam Schiphol